Direct naar de inhoudDirect naar het hoofdmenuDirect naar het zoekveld

Sustainable Healthcare Challenge

01-06-2017 Onderwerp: Inspiratie opdoen
  • Datum 1 juni 2017
  • Kosten (€) Gratis
  • Website

De Sustainable Healthcare Challenge is een wedstrijd voor studenten en young professionals die een idee hebben om de zorg te innoveren. Stichting SHC richt zich nadrukkelijk op jonge mensen die met hun idee of kleine start-up in de prille fase van ontwikkeling zijn om zo jong ondernemerschap in de zorg te stimuleren.

Tijdens de challenge worden jonge ondernemers in contact gebracht met onder andere zorgprofessionals, zorginstellingen, ondernemers en financiers om zo hun kennis en netwerk uit te breiden. Daarnaast maken deelnemende start-ups kans op het winnen van financiële hulp (tot wel € 10.000) en structurele ondersteuning (zoals juridische en bedrijfskundige consult uren).

Congres en Challenge

Op donderdag 1 juni vindt het Sustainable Health Care Congres & Challenge plaats. Een dag die geheel in het teken staat van zorg, innovatie en jong en duurzaam ondernemerschap. Gedurende de dag wisselen hoogwaardige sprekers (Congres) en zorginnovatie pitches (Challenge) elkaar af.

Wil je met jouw innovatieve zorgidee deelnemen aan dit evenement? Dan kun je je vanaf nu inschrijven via de website Zorginnovatie.nl. Aanmelden kan tot en met 15 mei.

Tips?

Heeft u een tip voor een bijeenkomst? Laat het ons weten via info@zorgvoorinnoveren.nl.

Zorg voor innoveren poppetje