07 oktober Games for Health Europe Congres

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
-
TAC Eindhoven, Vonderweg 1, 5611 BK Eindhoven

Het 9de Games for Health Europe congres staat dit jaar in het teken van innovaties op het gebied van ouderenzorg, de jeugdgezondheidszorg, preventie en nieuwe verdienmodellen. Er zijn diverse sessies in het Nederlands.

Op maandag 7 oktober is de vervolg bijeenkomst van de Gezonde Rekenkamer om tot een nieuw verdienmodel in de zorg te komen. En die dag is de aftrap van een groot project om een vaccin tegen lymfklierkanker te ontwikkelen samen met onze wereldburgers. Prins Bernhard van Oranje zal dat uitleggen.

Op dinsdag 8 oktober wordt de hele dag besteed aan het Nationaal Preventie (Spellen) Akkoord met en door de secretaris-generaal van het ministerie van VWS, Erik Gerritsen. Bovendien gaan jongeren samen met Jeugdgezondheidszorg medewerkers de jeugdgezondheid opnieuw ontwerpen. Prof. Marcel Olde Rikkert legt uit hoe de kwaliteit van leven van ouderen met spellen zal verbeteren.

BIG geregistreerden ontvangen 6 punten per dag. Via Zorg voor innoveren ontvangt u 25% korting op de toegang. Gebruik hiervoor de code ZVIGFH19 op de registratiepagina van de website Games for Health Europe.

Zorg voor innoveren is beide dagen aanwezig met een stand.