05 november NRC Live serie Toekomst van de Zorgprofessional

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Media Plaza, Croeselaan 6, 3521 CA Utrecht

De zorgprofessional: wat voor skill set heeft de zorgprofessional nodig voor de implementatie van tech en wat helpt hen hun vak wezenlijk beter te kunnen uitoefenen?

Radicale vernieuwingen & De Nationale Zorgdialoog Zorgprofessional/Data-analytics redt levens. Op zoek naar de allerbeste innovaties in de zorg kwamen we legio aan fantastische ideeën tegen. Ze kwamen van zorgverleners zelf die hun hoofd boven het maaiveld dorsten uit te steken, maar óók uit de hoek van architecten, ontwerpers en studenten.

Deze avond leiden we in met een heuse zeepkistmarathon langs de meest spraakmakende radicale vernieuwingen die zich hebben bewezen voor arts én patiënt.

Daarna maken we ruim tijd voor de interactieve Nationale Zorgdialoog: hoe zorgen we voor een de implementatie van technologie die wel de kwaliteit van de zorg én de kwaliteit van werken en leven voor de zorgverlener verhoogt? We ontrafelen dit weerbarstige probleem samen met een expertpanel én het publiek.

U heeft er zelf de hand in welke dilemma’s worden besproken en wat de top 3 wordt van meest prangende zaken die in het koffertje mee terug gaan met de experts. Natuurlijk putten we ook uit de eerste twee avonden van deze serie. Dus kom ook, praat mee en pak uw kans om invloed uit te oefenen op de toekomst van de zorgprofessional.

Bekijk het programma op de NRC Live website. 

Zorg voor innoveren is bij dit evenement aanwezig met een stand.