10 maart AFGELAST - Health Valley Event

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Pathé Nijmegen

Willem van Arenbergstraat 4, 6515 AT Nijmegen

Het Health Valley Event op 10, 11 en 12 maart 2020 wordt groter, internationaler en uitgebreider dan ooit! Het is dé plek waar je de nieuwste trends en ontwikkelingen in de zorg kunt zien en beleven. Leg hier nieuwe contacten en verstevig je netwerk.

Ontdek in drie dagen hoe de zorg van morgen eruit gaat zien, maar sta ook stil bij de uitdagingen van vandaag. Het event is er voor iedereen die zich bezighoudt met innovatie in Health, vanuit bedrijfsleven, zorg en welzijn, onderwijs en wetenschap of overheid. Het HVE 2020 biedt een programma om inspiratie op te doen en kennis en ervaringen te delen. Hier komen mensen samen om te werken aan de gezonde mens en de zorg van morgen!

10 maart 2020 - Meet & match the region

Op de eerste dag van het HVE nemen we je mee in de regio om de laatste trends en innovaties in Health zelf te kunnen beleven! Je kunt kiezen uit diverse aandachtsgebieden, bijvoorbeeld Medical Devices, Preventie of Farma. Met een bus brengen we je naar de hotspot van jouw keuze. Ter afsluiting van de dag is er een netwerkdiner in Nijmegen.

11 maart 2020 - Exploring Life Sciences & MedTech

Laat je deze dag verrassen door de nieuwste ontwikkelingen binnen Life Sciences en Medtech. Tijdens deze dag bieden we je een gevarieerd programma met inspirerende keynote sprekers en diverse parallelle sessies om de diepte in te duiken. Naast Life Sciences en Medtech komen ook Digital Health toepassingen aan de orde. Op de dynamische beursvloer kun je innovaties en demo’s zien en beleven.

12 maart 2020 - Taking care of future health

Lees er meer over op www.healthvalleyevent.com.

Rol Zorg voor innoveren

Op 12 maart is Zorg voor innoveren ook aanwezig op het  Health Valley Event. Niet alleen kan je op dit evenement direct je vraag aan ons stellen in de Zorg voor innoveren stand, we organiseren ook Meet the expert-sessie: een stap dichter naar implementatie (13:30-14:10 uur). Tijdens deze sessie kan je vragen stellen over de implementatie van jouw zorginnovatie en ontvang je praktische tips om een stap verder te komen in het innovatieproces.