02 april GEANNULEERD - NZa InnovatieFest 2020

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
De Rijtuigenloods

Piet Mondriaanplein 61
3812 GZ Amersfoort

Om het opschalen van innovatie te stimuleren organiseert de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) op 2 april 2020 het InnovatieFest Samen zorgen voor de toekomst. Hier gaan we samen met zorgaanbieders, zorgverzekeraars en zorgkantoren aan de slag om innovaties verder te brengen.

Wil je zorginnovaties verder brengen binnen jouw werk maar ook in de regio of zelfs heel het land? Verken je daar graag nieuwe mogelijkheden voor? En ben je benieuwd naar de ervaringen en inzichten van andere innovatieve zorgprofessionals over het opschalen van innovatie in de zorg?

Kom dan naar het InnovatieFest 2020 op donderdag 2 april en laat van je horen! Deze dag bundelen we onze krachten en geven we samen vorm aan de zorg, nu en in de toekomst.

Programma

Laat je inspireren door de keynotes van dr. Damara Gutnick en prof. dr. Bas Bloem. Maak een keuze uit een van de vele workshops en haal bruikbare tips op voor jouw persoonlijke situatie. Leg jouw probleem voor aan de experts in de Oplossingstrein. Ervaar het nieuwste van het nieuwste op de Innovatiemarkt. En ga samen met collega’s uit jouw regio aan de slag met het oplossen van een casus. Kiest de jury jullie oplossing als winnaar? Dan gaat de NZa daarmee als eerste aan de slag om implementatie in de reguliere regels mogelijk te maken.

Een overzicht van het programma staat op de webstie van Innovatiefes 2020.

Rol Zorg voor innoveren

Ook Zorg voor innoveren is betrokken bij het Innovatiefest 2020. Niet alleen kan je op dit evenement direct je vraag aan ons stellen in de Zorg voor innoveren stand, we organiseren ook twee workshops:

  • Speurtocht in subsidieland: wat is er allemaal mogelijk in de financiering van innovaties?
  • Goed plan?! Implementatie van e-health in jouw zorgproces

Aanmelden

Wil je erbij zijn? Meld je dan nu aan voor het InnovatieFest 2020. Heb je een idee dat niet mag ontbreken? Geef het aan ons door via het aanmeldformulier of stuur het per mail naar info@innovatiefestnza.nl, wie weet zie je het terug op het InnovatieFest 2020.