10 maart HealthValley Event 2021

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Health Valley Event 2021 gaat virtueel! Doe mee met een unieke online ervaring. Neem plaats in de digitale vergaderruimte en neem deel aan het plenaire programma en vele themasessies, waarbij Zorg voor innoveren aanwezig is. Bezoek de virtuele expo en verbreed je netwerk. 

CO-FIT Future

De uitdagingen in de zorg zijn groter dan ooit. Meer dan voorheen is er behoefte aan innovaties en samenwerking in Health & Life Sciences. Om nog beter met problemen om te kunnen gaan en onze zorg en gezondheid te verbeteren. Op het gebied van eHealth, Robotics, Personalized Medicine & Pharma, Preventie en nog veel meer. Deze uitdagingen vormen de rode draad in het programma rond een CO-FIT Future. Wij zijn daarbij digitaal aanwezig. Lees meer en meld je aan via onderstaande link.