01 september Laatste ronde Implementatie- en opschalingscoaching, wachtlijst geopend

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie -

Het maximale aantal van 140 te honoreren aanvragen is bereikt in de laatste ronde van de Implementatie- en opschalingscoaching van Zorg voor innoveren. Dat betekent dat de vijfde en tevens laatste ronde van deze regeling binnenkort gaat sluiten. Wil je toch nog een aanvraag indienen? Dat kan nog steeds, je zult dan op de wachtlijst terechtkomen.

De regeling Implementatie- en opschalingscoaching is bedoeld om een bijdrage te leveren aan het beter, sneller en duurzamer implementeren en opschalen van goede zorginnovaties. Met de subsidie kan een externe implementatie- en opschalingscoach worden ingehuurd. De coach adviseert over en begeleidt bij de implementatie en/of opschaling die nodig is om een innovatie verder te brengen in de zorg.

Iedere aanvrager kan maximaal 5.000 euro aanvragen inclusief eventueel verschuldigde btw met een maximale looptijd van vier maanden. In de subsidieoproep vind je alle voorwaarden.