14 oktober Innovatiecafé Samenwerking bij innovatie

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Zoom

Op donderdag 14 oktober van 15.00 – 16.45 uur vindt onze volgende online editie van het Innovatiecafé in samenwerking met Zorginnovatie.nl plaats! Ditmaal met het thema: Samenwerking bij innovatie. Samenwerking is een belangrijk onderdeel van het innovatieproces. De zorgmarkt is complex en samen kom je verder dan in je eentje. Daarom heb je als zorginnovator samenwerkingspartners nodig. Hoe vind je die? Aan welke regels moet je voldoen?

Tijdens dit innovatiecafé komen samenwerkingsverbanden binnen de zorgsector aan het woord, wordt dieper ingegaan op juridische aspecten bij samenwerking en leer je van ervaringen van ondernemers. Meld je snel aan voor dit leerzame innovatiecafé en krijg concrete handvatten, open de discussie en netwerk met collega’s in de zorg. Benieuwd welke sprekers je kunt verwachten? Lees hier het hele nieuwsbericht.

Let op: aanmelden is niet meer mogelijk.