22 maart Life Sciences & Health Publiek-Private Samenwerking dag

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Jaarbeurs, Supernova

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

Voor de zevende keer organiseren ZonMw en Health~Holland gezamenlijk de Life Sciences & Health Publiek-private samenwerking dag (kort: LSH PPS dag). Deze editie staat in het teken van het thema Transitie in gezondheid & zorg. 

Transitie in gezondheid en zorg

De LSH PPS dag staat geheel in het teken van publiek-private samenwerking rondom maatschappelijk relevante thema’s uit de Life Sciences & Health sector. Wil je innovatie stimuleren door samen te werken? En daarnaast je netwerk verder uitbreiden? Kom naar de LSH PPS dag voor een inspirerende middag vol (interactieve) kennissessies en netwerkactiviteiten. 

Zorg voor innoveren x Zorginnovatie.nl: hoe innoveer je samen?

Bezoek tijdens de LSH PPS dag onze sessie ‘Zorg voor innoveren x Zorginnovatie.nl: hoe innoveer je samen?' van 15.00 tot 16.15 uur. Als zorgondernemer of zorgprofessional wil je graag de zorg verbeteren door te innoveren. Daarvoor heb je elkaar nodig. Maar hoe vind je elkaar? Hoe leer je elkaars taal begrijpen? Wat zijn valkuilen en wat zijn belangrijke adviezen als je wilt innoveren en samenwerken? Op die belangrijke vragen geven een aantal zeer gedreven ondernemers en zorgprofessionals antwoord tijdens deze interactieve sessie.

Lees meer over het programma en meld je aan voor dit gratis evenement via de website van de LSH PPS dag