30 januari ICT&health Congres

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie AFAS Circustheater Scheveningen

ICT&health trapt het nieuwe zorgjaar af met het jaarlijks groot en invloedrijk zorgcongres over de zorgtransformatie. Een dag vol interactie met vele deskundigen uit alle lijnen van de zorg over de nieuwste ontwikkelingen, toepassingen, samenwerkingen, slimme innovaties en technologieën die de transformatieve zorg in de praktijk laten werken. 

Bezoek de stand waar wij namens ZonMw samen met de programma's Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) en Active and Assisted Living (AAL)  de hele dag te vinden zijn. Hier kun je terecht met al je vragen over zorginnovatie en digitale zorg. Of bezoek de sessie: ‘E-health: de reis van idee tot duurzame implementatie’ om 14.10 uur en laat je inspireren.

Aanmelden kan via deze link.