Videoserie toont voorbeelden van ‘Beeldbellen in de Zorg’

Beeldbellen heeft dit jaar een vlucht genomen, gestimuleerd door de beperkingen als gevolg van de COVID-19 crisis. Op de website van Zorg van nu zijn zes video's te zien waarin professionals uit verschillende domeinen over hun ervaringen vertellen.

Voorbeeld van beeldbellen in de zorg
©Zorg van nu

Zeker in de zorg zijn mensen in deze periode massaal gaan beeldbellen. Hoe bevalt het op afstand organiseren van consulten, metingen en behandelingen? In de videoreeks 'Beeldbellen in de Zorg' komen zorgprofessionals uit verschillende domeinen aan het woord: fysiotherapie, huisartspraktijk, geestelijke gezondheidszorg, ouderenzorg (verpleeghuiszorg), verstandelijk gehandicaptenzorg en ziekenhuiszorg.

Bekijk de video's op de website van Zorg van nu.