Deel je ervaring over hiaten in implementatiekennis

Het Nederlands Implementatie Collectief (NIC) is onlangs gestart met een verkenning naar kennishiaten op het gebied van implementatieonderzoek in de gezondheidszorg. Ben je betrokken bij implementeren in de praktijk? Vul de vragenlijst in en deel je ervaring!

©Nederlands Implementatie Collectief

Het doel van deze vragenlijst is om inzicht te krijgen in de problemen die worden ervaren bij het implementeren in de praktijk. Oftewel, waar loop je tegenaan? Er wordt gevraagd om maximaal 10 problemen (kennishiaten) met het implementeren van innovaties, interventies, richtlijnen, etc. te beschrijven voor de context waarin je werkzaam bent. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5-15 minuten. Je kunt de vragenlijst t/m 18 december 2021 indienen. 

Deel jouw ervaring

Bekijk de oproep op de website van het NIC of ga direct naar de vragenlijst: https://vumc.survalyzer.eu/qzlfgurhjd?l=nl