Agenda

2e informatiebijeenkomst Stimuleringsregeling e-health Thuis

04-04-2019

Ben je aanbieder of inkoper van ondersteuning of zorg en wil je een e-health toepassing opschalen en borgen? Dan is de Stimuleringsregeling E-Health Thuis (SET) wellicht iets voor jouw samenwerkingsverband. Tijdens deze bijeenkomst op 4 april in Utrecht legt ZonMw je uit hoe je hiervoor een subsidieaanvraag doet. 

Langer zelfstandig thuis met hulp van e-health

Het op grotere schaal en structureel inzetten van e-health in de zorg en ondersteuning van mensen thuis is waar de nieuwe Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) over gaat. E-health om het voor méér mensen mogelijk te maken dat zij langer zelfstandig thuis kunnen wonen. E-health om het voor zorgverleners mogelijk te maken een betere kwaliteit van dienstverlening te kunnen leveren met minder werkdruk en meer voldoening. En e-health die het voor gemeenten en zorgverzekeraars mogelijk maakt om met dezelfde budgetten meer mensen te helpen.

Programma

Tijdens de informatiebijeenkomst vertelt ZonMw wat de SET-regeling inhoudt, beantwoorden ze vragen en is er een workhop en een borrel. De middag duurt van 13:00 tot 17:00 en vindt plaats in Jaarbeurs Utrecht.

Aanmelden

Meer informatie over het programma en de aanmeldlink vind je op de website van ZonMw. 

Informatie

Tips?

Heeft u een tip voor een bijeenkomst? Laat het ons weten via zvi@zonmw.nl.

Zorg voor innoveren poppetje