Agenda

Ben Sajet Centrum - Congres zorgvernieuwing

20-04-2018

Het Ben Sajet Centrum organiseert op 20 april 2018 een congres voor professionals, beroepsopleiders en onderzoekers die betrokken zijn bij vernieuwing van de zorg voor ouderen en mensen met een verstandelijke beperking in Amsterdam en Amstelland.

Tijdens het congres ‘Naar een Nieuw Amsterdams Peil’ staat de inhoudelijke vernieuwing van de zorg in Amsterdam en Amstelland centraal. ’s Ochtends richten wij ons op de inhoud van die vernieuwing en ’s middags gaat het over vernieuwing in de praktijk.

Sprekers

Met tal van lezingen en workshops door deskundigen, opleiders, professionals, ervaringsdeskundigen en onderzoekers. Met aandacht voor technologische vernieuwing, sociale innovatie en zorginhoudelijke ontwikkelingen. Alles gericht op de zorgvriendelijke samenleving. Tijdens het congres komen drie hoogleraren aan het woord, specialisten op het gebied van ouderenzorg, te weten Anne-Mei The, Bianca Buurman en Carlo Schuengel. Andere sprekers zijn Hugo de Jong, minister van VWS, Kim Putters, directeur van het Sociaal en Cultureel Planbureau en Robert-Jan Simons, specialist op het gebied van leren in de praktijk.

Informatie

Tips?

Heeft u een tip voor een bijeenkomst? Laat het ons weten via info@zorgvoorinnoveren.nl.

Zorg voor innoveren poppetje