Agenda

De Dag van de Briljante Mislukking

07-12-2017

Te vaak worden leerervaringen in de praktijk onvoldoende benut omdat we niet open durven te zijn over mislukkingen in onderzoek, innovatieprojecten en in de praktijk. Dat stellen Paul Iske en Bas Ruyssenaars, initiatiefnemers van het Instituut voor Briljante Mislukkingen. Om deze belangrijke lessen te helpen ontdekken en aandacht te geven organiseert het Instituut de Briljante Mislukkingen Zorg-Award.

De Zorg-award wordt uitgereikt op de Dag van de Briljante Mislukking, 7 december 2017, bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Roelof Hemmen, presentator bij BNR, is 
dagvoorzitter. Op deze dag maakt de jury de prijswinnaars van de Mislukkingen in de Zorg-
award bekend. De jury bestaat uit Paul Iske (voorzitter), Edwin Bas (GfK), Cathy van Beek, (Radboud UMC), Bas Bloem (Parkinson Center Nijmegen), Gelle Klein Ikkink (Ministerie VWS), Henk Nies (Vilans), Michael Rutgers (Longfonds), Henk Smid (ZonMw), Mathieu Weggeman (TU Eindhoven) en Cora Postema (ervaringsdeskundige).

Het is nog tot en met vrijdag 27 oktober mogelijk een Briljante Mislukking te 
nomineren. Het Instituut roept daarom zorgbestuurders, zorgprofessionals en patiënten op om mislukkingen aan te melden via: http://www.briljantemislukkingen.nl/zorg/

Heeft u zelf geen Briljante Mislukking, maar bent u wel nieuwsgierig naar wat anderen hebben geprobeerd? Meld u zich dan aan voor de Award uitreiking op 7 december in Den Haag, bij het ministerie VWS. Het programma begint om 15.00 (inloop 14.30) en duurt tot 17.30 uur.

Informatie

  • Datum 7 december 2017 15:00 t/m 17:30
  • Locatie Ministerie van VWS, Den Haag
  • Kosten (€) Gratis
  • Website

Tips?

Heeft u een tip voor een bijeenkomst? Laat het ons weten via info@zorgvoorinnoveren.nl.

Zorg voor innoveren poppetje