Agenda

Health Valley Event

15-03-2018

Op 15 maart 2018 vindt het tiende Health Valley Event plaats in CineMec Nijmegen. Deze jubileumeditie van het grootste zorginnovatiecongres in Nederland biedt veel informatie en netwerkmogelijkheden voor zorgvernieuwers.

Op het congres draait het om mensen die het verschil maken voor de gezondheidszorg. Of dat nu artsen, verpleegkundigen, investeerders, ondernemers of wetenschappers zijn. Allemaal bezig met innovatie, om op hun eigen unieke manier voor patiënten het verschil te maken.

Trends en ontwikkelingen

Op HVE 2018 maak je kennis met trends en ontwikkelingen in Life Sciences & Health en de mensen daarachter. De dag zit vol met inspirerende innovaties, interessante keynotes, vele themasessies, een Investor’s Lounge en Pecha Kucha’s en volop gelegenheid tot netwerken.


Zorg voor innoveren & RVO

Zorg voor innoveren is 15 maart aanwezig om samen met onze partner de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) je vragen te beantwoorden over het zorginnovatieveld en de ondersteuning die de overheid zorgvernieuwers kan bieden.

Onderwerp: EHealth financiering, Fast Track eHealth, Financiering, Internationalisering, Opschaling, Patiënt centraal, Samenwerking, Wet- en regelgeving

Informatie

Tips?

Heeft u een tip voor een bijeenkomst? Laat het ons weten via info@zorgvoorinnoveren.nl.

Zorg voor innoveren poppetje