Agenda

Informatiebijeenkomst Stimuleringsregeling E-health Thuis

14-02-2019

Bent u aanbieder of inkoper van ondersteuning of zorg en wilt u een e-health toepassing(en) opschalen en borgen? Dan is de Stimuleringsregeling E-Health Thuis (SET) wellicht iets voor uw samenwerkingsverband.

Langer zelfstandig thuis met hulp van e-health

Het op grotere schaal en structureel inzetten van e-health in de zorg en ondersteuning van mensen thuis is waar de nieuwe Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) over gaat. E-health om het voor méér mensen mogelijk te maken dat zij langer zelfstandig thuis kunnen wonen. E-health om het voor zorgverleners mogelijk te maken een betere kwaliteit van dienstverlening te kunnen leveren met minder werkdruk en meer voldoening. En e-health die het voor gemeenten en zorgverzekeraars mogelijk maakt om met dezelfde budgetten meer mensen te helpen.

Voor wie is de bijeenkomst bedoeld

Bent u een aanbieder van zorg en/of ondersteuning (Wmo 2015, Zvw, Wlz (thuis)) en wilt u samenwerken met tenminste één zorgaanbieder (gemeenten, verzekeraars, zorgkantoren) en andere partijen zoals eindgebruikers (cliënten, mantelzorgers, professionals) of leveranciers van e-health toepassingen? Dan kunt u namens het samenwerkingsverband – het zogenaamde innovatiecluster e-health – een aanvraag voor subsidie indienen.  

Hoe dat moet en wat de spelregels zijn, leggen wij u graag uit tijdens de informatiebijeenkomst.

Programma

14:30 uur    registratie bezoekers
15:00 uur    welkom en opening
15.10 uur    toelichting SET-regeling en vragen
15.45 uur    toelichting SET-up ondersteuning projecten
16.00 uur    gelegenheid voor individuele vragen aan adviseurs & borrel
17.30 uur    einde bijeenkomst

Locatie en aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), Prinses Beatrixlaan 2 in Den Haag. Deze vestiging is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor minder valide personen is het mogelijk om een parkeerplaats te reserveren.

U kunt zich hier aanmelden.

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en ZonMw

Vragen?

Heeft u vragen over de bijeenkomst? Mail deze dan naar SET@zonmw.nl.

Informatie

Tips?

Heeft u een tip voor een bijeenkomst? Laat het ons weten via zvi@zonmw.nl.

Zorg voor innoveren poppetje