Agenda

Informatiebijeenkomst: 'Wie gaat dat betalen?'

26-11-2018

Hoe schaal ik mijn medisch technologische innovatie op naar binnen- en buitenland?

Je bent als ondernemer op zoek naar de beste route om je innovatie te laten landen in de zorg. Je weet wie jouw innovatie gaat gebruiken en bent benieuwd: Wie gaat mijn innovatie betalen? En hoe is dit georganiseerd in diverse landen in Europa? Kom voor antwoord op deze vragen en meer naar de informatiebijeenkomst ‘Wie gaat dat betalen?’.

We bieden je een overzicht en nemen je mee langs de verschillende innovatieroutes die je kunt volgen. Daarnaast bekijken we samen wat voor jouw innovatie de best passende route is. Zowel in Nederland, als ook in een aantal andere Europese landen.

Het belooft een interessante middagbijeenkomst te worden met interactieve workshopsbest practices en praktische informatie over de Nederlandse en de Europese zorgmarkt. Meer informatie over het programma vindt u op de website van ZonMw.

Samenvattend:

Informatiebijeenkomst 'Wie gaat dat betalen?'
Financiering van medisch technologische innovaties in binnen- en buitenland

  • Wanneer: maandag 26 november 2018 vanaf 12:45 tot 17:30 uur
  • Waar: Hotel Theater Figi in Zeist
  • Kosten: deelname is gratis
  • Organisatie: ZonMw, Zorg voor innoveren (Zvi), Hogeschool Windesheim en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) met medewerking van buitenlandposten. Health~Holland maakt als main partner deze bijeenkomst mede mogelijk.

Informatie

Tips?

Heeft u een tip voor een bijeenkomst? Laat het ons weten via info@zorgvoorinnoveren.nl.

Zorg voor innoveren poppetje