Agenda

Interactieve werkbijeenkomst Big Data & Gezondheid

02-07-2018

De Hartstichting, NWO, ZonMw, de Topsector LSH en het Netherlands eScience Center bundelen hun krachten en ontwikkelen samen een publiek-privaat onderzoeksprogramma onder de paraplu van het Big Data onderzoeksplatform Commit2Data.

Doel onderzoeksprogramma Big Data & Gezondheid

Het doel van het programma is het benutten van (nieuwe) verbindingen tussen de gezondheid- en levenswetenschappen, data science en de creatieve industrie voor de ontwikkeling van nieuwe benaderingen in preventie en vroege opsporing van hart- en vaatziekten. Burgers en patiënten krijgen hierin een centrale rol. De Kennis en Innovatie Agenda ICTLSH, en ClickNL en de principes van vitaal functioneren en positieve gezondheid zijn de inhoudelijke leidraad. 

De werkbijeenkomst wordt georganiseerd om publiek-private consortia de gelegenheid te geven zich (verder) te vormen en stappen te zetten richting een projectvoorstel. Ook de kaders, planning en voorwaarden voor het onderzoeksprogramma zullen in deze bijeenkomst worden gepresenteerd. Deelname van potentiele aanvragers en van relevante consortia i.o. wordt ten sterkste aanbevolen. 

De werkbijeenkomst is maandag en dinsdag 2 en 3 juli 2018 (in principe met overnachting). 

Aanmelden 
Doe mee aan deze interactieve bijeenkomst Big Data en Gezondheid. Aanmelden kan tot uiterlijk 15 mei 2018 via het aanmeldformulier. Stuur uw aanmelding naar: data2person@nwo.nl.

Kijk voor meer informatie op de website van ZonMw.

Informatie

Tips?

Heeft u een tip voor een bijeenkomst? Laat het ons weten via info@zorgvoorinnoveren.nl.

Zorg voor innoveren poppetje