Agenda

Jaarcongres 'Alles is gezondheid'

13-06-2019

Op 13 juni organiseert 'Alles is gezondheid' een dag vol energie, interactie en gezonde wisselwerking. Je ontmoet er honderden gezondheidsprofessionals op een unieke locatie. 

Tijdens deze dag ga je aan de slag met wisselwerking. Bijvoorbeeld tussen mens , technologie en natuur. Tussen mentale en fysieke gezondheid. Tussen systeemwereld en leefomgeving. Natuurlijk is er ook ruimte voor ontmoeting.

Inspiratie en ontmoeting

In de ochtend is er de keynote ‘Landscapes of the Future’ van kunstenaar, innovator, ondernemer en social designer Daan Roosegaarde. In een interactieve presentatie verkent hij de sociale rol van design, onderstreept hij het belang van ‘Schoonheid’ en deelt hij zijn visie op een gezonde leefomgeving. 's Middags ontmoet je verschillende inspirerende personen, zoals Paul Blokhuis (staatssecretaris VWS), Bas van de Goor (oud-volleyballer, Olympisch kampioen) en Lucien Engelen (Transform.Health, Deloitte). Daarnaast zijn er veel verschillende activiteiten, zoals een escaperoom positieve gezondheid, de Nationale Denktank en gedichten van Merel Morre.

Meer over het programma

Dat was maar een greep uit het volle programma. Meer over het congres vind je hier, waar je je ook kunt aanmelden.

Informatie

Tips?

Heeft u een tip voor een bijeenkomst? Laat het ons weten via zvi@zonmw.nl.

Zorg voor innoveren poppetje