Agenda

Masterclass: Een startup oprichten, ben jij er klaar voor?

22-03-2018

De masterclass is de tweede in de jaarlijkse reeks events van de SHC. Op de masterclass staat het leren van nieuwe skills centraal. Experts uit het SHC netwerk zullen workshops geven over verschillende onderwerpen die belangrijk zijn voor startende ondernemers, zoals: pitchen, financiële en juridische kennis, en opschaling.

Programma

Tijdens de masterclass zullen er meerdere rondes met workshops zijn, elke ronde kan je voor een bepaald onderwerp inschrijven. Zo volg jij de workshops die voor jou relevant zijn! Na de verschillende workshops volgt een netwerkborrel. De onderwerpen van de workshops worden enkele weken voor het event bekend gemaakt, houd onze mediakanalen dus goed in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Voor wie

De masterclass is bedoeld om beginnende ondernemers op weg te helpen met een start-up oprichten. Tijdens de masterclass zullen gerichte trainingen gegeven worden. Wil je leren hoe je een killer-pitch geeft? Of ben je juist op zoek naar gerichte informatie over bijvoorbeeld financieringsmogelijkheden? Dan is de masterclass het event voor jou!

Waar & Wanneer

De masterclass zal plaatsvinden op donderdagavond 22 maart 2018.

Kosten

Toegang tot de masterclass en de borrel achteraf kost €15,-. Voor studenten is er 50% korting en is het €7,50.

Informatie

Tips?

Heeft u een tip voor een bijeenkomst? Laat het ons weten via info@zorgvoorinnoveren.nl.

Zorg voor innoveren poppetje