Agenda

MKB Innovatie Top 100 2017

01-05-2017

Ook dit jaar presenteert de KvK de mooiste innovatie-etalage van Nederland: de MKB Innovatie Top 100. Innovatieve ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf kunnen zich tot 15 april 2017 inschrijven voor deze 12e editie via www.mkbinnovatietop100.nl.

Op de Dag van de Innovatie van de KvK, dit najaar, worden de honderd bedrijven en hun innovaties bekendgemaakt.

De nominaties worden beoordeeld op impact voor de branche en samenleving, originaliteit, omzet en groeipotentie. Aan de MKB Innovatie Top 100 is bewust geen prijs verbonden. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het midden- en kleinbedrijf in staat is. Afgelopen 11 jaar is deze prijs uitgegroeid tot de grootste en belangrijkste innovatieprijs voor het mkb. De 100 bedrijven en hun innovaties worden in het najaar bekend gemaakt, tijdens de Dag van de Innovatie.

Jury

In mei gaan expertpanels voor de verschillende sectoren de nominaties beoordelen. Na deze voorselectie stelt de landelijke jury de ranglijst van de MKB Innovatie Top 100 vast. De jury baseert zich daarbij op de voordrachten van de experts. Ook zal de jury de websites van de ondernemingen bekijken en ‘onderzoek’ doen door gebruik te maken van Google.  

Onderwerp: Opschaling

Informatie

  • Datum 1 mei 2017
  • Kosten (€) Gratis
  • Website

Tips?

Heeft u een tip voor een bijeenkomst? Laat het ons weten via info@zorgvoorinnoveren.nl.

Zorg voor innoveren poppetje