Agenda

Nascholing 'De robot aan bod!'

11-04-2019

Op donderdag 11 april organiseert Leerpunt Koel in Rotterdam een nascholingsavond over de toekomst van robots in de zorg. De avond is bedoeld voor onder andere apothekers, huisartsen, verloskundigen en doktersassistenten. Op het programma: verschillende sprekers als Ruben de Neef van Luscii, Wang Long Li van Tinybots en huisarts Robert Mol. 

Frog, Zeno, Little Helper, give them a name. Het zijn namen van robots, die ons op diverse vlakken van dienst zijn. In de (nabije) toekomst kunnen we niet meer om deze technische hulp heen.

Met de toenemende zorgvraag is er door de inzet van technologie, juist ruimte voor de menselijkheid in de zorg. U krijgt in deze nascholing een beeld van de verschillende vormen van robotica en hoe deze vandaag de dag al voor u klaar staan.

De Raad voor Volksgezondheid en Samenleving bespreekt met u de kansen en risico’s van kunstmatige intelligentie in de zorg. Ook krijgt u tools aangereikt in het kader van de Wet cliëntenrechten bij elektronische verwerking van gegevens, die in 2020 van kracht gaat. Onbekend maakt onbemind… heeft het volgende lid van uw praktijk een digitaal hart?

Aanmelden

De avond duurt van 19:00 tot 22:00 en vindt plaats in Kantine Walhalla in Rotterdam. Meer informatie en aanmelden? Ga naar de site van Leerpunt Koel.

Informatie

Tips?

Heeft u een tip voor een bijeenkomst? Laat het ons weten via zvi@zonmw.nl.

Zorg voor innoveren poppetje