Agenda

NRC Live Zorgtechnologie: Datarevolutie

13-09-2018

Na het grote succes van de eerste twee edities, komt er in september een derde editie aan van NRC Live Zorgtechnologie. Het thema van deze editie: Datarevolutie voor een menselijke zorg. Zorg voor innoveren is partner van deze conferentie en geeft korting op uw tickets.

Van data naar impact op arts en patiënt

Een robotartsassistent die binnen enkele minuten miljoenen medische documenten doorneemt, de juiste diagnose stelt en een persoonlijk behandelplan voorstelt; je smartphone, huis – en zelfs auto – die overal je gezondheid in de gaten houden; en breincomputers die patiënten helpen opnieuw te zien, spreken of bewegen.

Een combinatie van datatechnologie, kunstmatige intelligentie (AI), virtual reality (VR) en het internet of things (IoT) biedt ongekende mogelijkheden binnen de zorg. Maar hoe kun je met deze datarevolutie écht een positieve impact maken in het leven van patiënten én zorgprofessionals?

Laat je inspireren door zorgpioniers, hoor wat wél en niet werkt in de praktijk en denk mee over de toekomstige rol van de zorgprofessional. Met onderwerpen als:

  • De laatste techtrends in de zorg: hoe veranderen AI, IoT, telemedicine en VR het dagelijkse leven van arts en patiënt?
  • Verrassende samenwerking met het bedrijfsleven: welke rol spelen de supermarkt, het postbedrijf en de autofabrikant in het zorgnetwerk van de toekomst?
  • De moderne zorgprofessional: welke nieuwe banen ontstaan binnen de zorg en hebben artsen en verplegend personeel een nieuwe skill set nodig voor de dagelijkse praktijk?

 

Kortingscode

Wil je op 13 september aansluiten? Stuur een e-mail naar info@zorgvoorinnoveren.nl met je gegevens en ontvang van ons een kortingscode. Je betaalt slechts € 249,- voor je ticket i.p.v. € 450,-.

Onderwerp: Opschaling, Samenwerking

Informatie

  • Datum 13 september 2018
  • Kosten (€) 249.00 (Zonder kortingscode van Zorg voor innovere vanaf 299.00 euro)
  • Website https://nrclive.nl/zorgtech/

Tips?

Heeft u een tip voor een bijeenkomst? Laat het ons weten via info@zorgvoorinnoveren.nl.

Zorg voor innoveren poppetje