Agenda

SIA-congres: Pak de ruimte!

SIA congres: Pak de ruimte!
30-11-2017

Bedrijven en hogescholen werken op allerlei manieren succesvol samen aan de toekomst van Nederland. Het nieuwe kabinet kondigt in het regeerakkoord aan te investeren in onderzoek en een nog krachtiger rol van het mkb in het innovatiebeleid. Welke successen zijn er al geboekt bij de samenwerking tussen hogescholen en bedrijven? Welke kansen liggen er nog? En wat is daarvoor nodig?

Het SIA-congres is voor iedereen die betrokken is bij praktijkgericht onderzoek van hogescholen. Informatief en verrassend, met debatten, workshops, mooie voorbeelden van praktijkgericht onderzoek en volop ruimte voor ontmoeting.

Dit jaar gaat het over staan voor de kwaliteit en relevantie van je onderzoek en daarvoor de ruimte creëren. Het gaat over de ruimte die programma’s, initiatieven en samenwerkingsverbanden bieden.


Gespreksleider en dagvoorzitter van het SIA-congres is Peter van der Geer. Hij leidt de deelnemers door de dag vol met debat over de waarde en eigenheid van praktijkgericht onderzoek, ontmoetingen op grote onderzoeksthema's, sessies over internationalisering, doorwerking van onderzoek, onderzoekscommunicatie, open science en samenwerking met het mkb.

Kijk voor aanmelding (kosteloos), het programma en meer informatie op de website van SIA: www.regieorgaan-sia.nl.

Informatie

Tips?

Heeft u een tip voor een bijeenkomst? Laat het ons weten via info@zorgvoorinnoveren.nl.

Zorg voor innoveren poppetje