Agenda

'Slimmer Thuis'-congres

23-05-2019

Met welke slimme oplossingen kunnen ouderen langer zelfstandig thuis wonen? Wat werkt wel en wat werkt niet? Waar moet je op letten bij implementatie? En wat is de keerzijde van deze nieuwe technologie? Helpt technologie ook tegen eenzaamheid? Deze vraagstukken zijn het onderwerp van Slimmer Thuis, een congres van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport op 23 mei. 

Zorg voor innoveren is ook aanwezig bij het congres met een stand. Bij de stand kunnen bezoekers terecht met vragen over het zorginnovatieproces.

Het congres vindt plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Je hebt er de mogelijkheid professionals te ontmoeten die hun kennis delen over nieuwe en bestaande slimme oplossingen, succesvolle implementaties en samenwerken binnen een gemeente over de verschillende domeinen. De Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge opent het congres. Ook is Oud-Eurocommissaris Digitale Agenda en lid Aanjaagteam Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid Neelie Kroes aanwezig, net als Erik Gerritsen, Secretaris-Generaal van het ministerie van VWS.

Meer informatie

Meer weten over wat zij komen vertellen, wat op het programma staat en hoe je je aanmeldt? Klik hier voor meer informatie.

Informatie

Tips?

Heeft u een tip voor een bijeenkomst? Laat het ons weten via zvi@zonmw.nl.

Zorg voor innoveren poppetje