Contacten leggen

Contacten leggen

Op deze pagina vindt u verschillende manieren om in contact te komen met de overheid, kennisinstellingen, de zorgsector en andere zorgvernieuwers.

Zorg voor innoveren poppetje

Artikelen

Maak contact

In het zorginnovatieproces is het belangrijk om contact te leggen met overheden, kennisinstellingen, de zorgsector en andere zorgvernieuwers.

Contactformulier

Heeft u een vraag? Onze deskundigen denken met u mee en geven antwoord. Als dat nodig is worden daarbij externe organisaties ingeschakeld. Met het contactformulier kunt u uw vraag aan ons stellen.

LinkedIn

Op onze LinkedIn-groep kunt u uw eigen nieuws en wetenswaardigheden met uw collega’s delen en bespreken.

Netwerkbijeenkomsten

Zorg voor innoveren organiseert een paar keer per jaar een netwerkbijeenkomst. Daar bespreken we actuele thema’s en casussen op het gebied van zorginnovatie. Houd onze agenda in de gaten voor aankomende bijeenkomsten.

Zorginnovatie.nl

Zorginnovatie.nl is een community voor innovaties en vernieuwers in de zorg, gespecialiseerd in het faciliteren van digitale netwerkmogelijkheden. U kunt uw innovatie op www.zorginnovatie.nl presenteren.

SamenwerkingsGIDS

In 2014 publiceerde Zorg voor innoveren de SamenwerkingsGIDS. Deze gids vol praktijkvoorbeelden, adviezen, tips en trucs is een inspiratiebundel voor iedereen die wil samenwerken. Download hier de SamenwerkingsGIDS (PDF).