Sanne van der Hagen

Expertise
Ontwikkelen visie & strategie, implementatie van nieuwe interventies. Ik kan uitstekend moeilijke dingen makkelijk uitleggen, ben analytisch, vindingrijk en vorm een stevige brug tussen verschillende partijen die elkaar van nature minder goed verstaan. Daarmee draag ik zorg voor echte samenwerking met iedere stakeholder in elk project. Ik ben bij uitstek degene die de lastige, maar verhelderende vragen stelt. Vertragen om daarna te versnellen met altijd de focus op het eindresultaat.

Je kunt mij benaderen met vragen over

Vernieuwing en verbetering in de (gehandicapten)zorg eventueel in combinatie met vraagstukken over nuttige inzet van technologie, projecten die gaan starten en waar je ondersteuning bij zoekt of projecten die al gestart zijn en niet zo lekker lopen. Ook kunt u mij benaderen als u wilt sparren om uw plannen aan te scherpen.

Voorbeeld uit eigen praktijk

Samen met een projectgroep geven we een belangrijke verandering vorm: de wisseling van behandeling met behulp van een papieren map, naar behandeling met behulp van een online omgeving. Om medewerkers inzicht te geven in de aanstaande verandering hebben we samen de klantreis gemaakt. Een lange bijeenkomst waarin we samen in kaart brachten welke reis de klant doormaakt en hoe medewerkers deze reis ondersteunen. Na afloop lieten de medewerkers me weten nu echt te begrijpen hoe ingrijpend deze verandering is én in te zien hoe we samen de omslag kunnen maken.

E-mail: sanne@burowisselstroom.nl
Telefoon: 06 14 36 28 79