Kennisbank

Mobile Healthcare en OuderenzorgTech 2018

08-11-2018

mHealth: zorgdiensten en zorginformatie via een mobiel apparaat. Hierdoor kan de kwaliteit, doelmatigheid en toegankelijkheid van de gezondheidszorg worden verbeterd. Patiënten, zorgorganisaties, zorgverzekeraars en de overheid ontdekken de kansen van het mobiele kanaal. Toch zijn er ook barrières die opschaling in de weg staan.

Drie events

Tijdens het congres worden drie events georganiseerd:

  1. Mobile Healthcare
  2. OuderenzorgTech: Zorg voor innoveren is met een life loket op dit congres aanwezig.
  3. Data Driven Healthcare

Congres

Het Mobile Healthcare congres is uitgegroed tot het grootste BeNeLux congres waarbij mHealth centraal staat. Tevens is Mobile Healthcare en het jaarlijkse ontmoetingspunt van meer dan 1000+ belangrijke spelers uit de mHealth value chain. Het platform biedt u een overzicht van best-practices van eHealth implementaties, visies en strategieën en het brengt de belangrijkste spelers uit de mHealth value chain bij elkaar. Tijdens het congres wordt besproken hoe we de barrières slechten en met welke oplossingen, voor een doorbraak in mHealthcare! Het platform bouwt voort op het succes van de vier voorgaande edities en biedt u best-practices van e-health implementaties, visies en strategieën. U hoort van experts de kansen van mobile in de zorg en de talrijke nieuwe ontwikkelingen en oplossingen. Het event verbindt zorgverleners, aanbieders, leiders, beïnvloeders en visionairs in draadloos, mobile health en ehealth technologieën, evenals zorgprofessionals in verschillende fasen van deze transitie.

Agenda

Op de agenda staan hands-on strategieën, succesvolle praktijkcases en het verkennen van uitdagingen en innovaties. Het nationale mHealth event is gratis toegankelijk voor iedereen werkzaam op management- of directieniveau in een zorginstelling (cure, care of GGZ) met patiënten of voor iedereen die werkzaam is als eerstelijns of tweedelijns zorgarts.

Drie events

Tijdens het congres worden drie events georganiseerd:

  1. Mobile Healthcare
  2. OuderenzorgTech
  3. Data Driven Healthcare

Let op: Mobile Healthcare, Data Driven Healthcare en OuderenzorgTECH zijn GRATIS toegankelijk voor bepaalde doelgroepen. Aanmelden? Klik hier!

Informatie