Nieuws

Hoe bedenk je een strategie voor de implementatie van jouw zorginnovatie?

12-08-2019

Ben jij toegekomen aan de implementatiefase van jouw zorginnovatie? Maar heb je nog geen goede visie en strategie ontwikkeld? Met deze video helpen we je verder, want visie en strategie zijn van fundamentele waarde voor de rest van het project. 

Visie en strategie geven richting aan de plannen die je wil ontwikkelen. Ook geeft het tijdens het daadwerkelijke project houvast om na te kunnen gaan of er nog steeds ontwikkeld wordt in lijn met de bedoeling. Dit is hard nodig, want digitale zorginnovatie gaat bijna altijd gepaard met een organisatieverandering. 

Bekijk hier de animatievideo met tips (scroll naar onderkant pagina).

Meer tips voor visie en strategie? 

Wil je nog meer tips voor het ontwikkelen van een visie en strategie voor jouw implementatie? Bekijk onze kennisbank over visie en strategie. Heb je hulp nodig? Stel je vraag via ons loket. 

Inspiratie: zo implementeerde Han zijn e-health-toepassing

Laat je inspireren door Han van Doorn, die een veiligheids-app bedacht voor alleenstaande ouderen. De app is op de markt gebracht en na drie succesvolle pilots is het nu zaak om de e-health-innovatie op te schalen. Lees meer over zijn implementatieproces.

Tips?

Heeft u een tip voor nieuws? Laat het ons weten via zvi@zonmw.nl.

Zorg voor innoveren poppetje