Nieuws

Innovatiecafé implementeren: wat wil jíj weten?

22-11-2017

Stel: Je wilt een zorginnovatie implementeren in de praktijk. Omdat je deze zelf hebt ontwikkeld. Of je werkt in een zorginstelling en vindt dat dingen anders moeten of kunnen. Je wilt op jouw werkplek eHealth, of een andere verandering doorvoeren. Maar hoe doe je dat? Kom naar het Innovatiecafé op 8 februari!

Het eerste Innovatiecafé van 2018 staat in het teken van implementeren. Want hoe zorg je dat nieuwe kennis en innovaties ook daadwerkelijk hun weg naar de praktijk vinden? En wanneer moet je daarover na gaan denken?

Het Leernetwerk, een landelijk netwerk van implementatiedeskundigen dat erop gericht is kennis en ervaring uit te wisselen, zal tijdens het Innovaticafé ook aanwezig zijn. Barbara van der Linden van ZonMw: ‘Implementatie is een vrij jong veld, maar wél een waar veel expertise zit waar innovatoren wat aan kunnen hebben. De experts van het Leernetwerk geven zijn er om advies te geven over implementatie en om hun kennis te delen.’

Een mooie kans dus om jouw vragen aan experts voor te leggen!

Om het programma van het Innovatiecafé zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij jouw wensen en problemen, willen wij graag weten tegen welke problemen jij aanloopt als het gaat om implementatie. En waar zou je graag advies over krijgen?

Laat het ons weten en stuur je reactie vóór 11 december naar info@zorgvoorinnoveren.nl.

Het Innovatiecafé over implementeren vindt plaats op 8 februari en is onderdeel van de week van de implementatie. Van 5 tot en met 9 februari vinden er door het hele land verschillende activiteiten plaats rondom het thema. 

Wil je zelf een activiteit organiseren of wil je meer weten over de week van de implementatie? Kijk dan op www.weekvandeimplementatie.nl.

Onderwerp: Patiënt centraal

Tips?

Heeft u een tip voor nieuws? Laat het ons weten via zvi@zonmw.nl.

Zorg voor innoveren poppetje