Nieuws

Kom naar de bijeenkomst Goed Gebruik Hulpmiddelenzorg

Bijeenkomst Goed gebruik hulpmiddelenzorg van ZonMw
12-10-2017

In de hulpmiddelenzorg wordt nog maar weinig onderzoek gedaan naar (kosten)effectiviteit. ZonMw wil daar verandering in brengen. Daarom stelt ZonMw subsidies beschikbaar voor doelmatigheidsonderzoek, bijvoorbeeld op het gebied van zaken als stoma, incontinentie en diabetes.

Bent u zorgprofessional of onderzoeker? En heeft u interesse in het doen van (kosten)effectiviteitsonderzoek naar integrale hulpmiddelenzorg? Kom dan 24 November naar de informatiebijeenkomst Integrale Hulpmiddelenzorg van ZonMw. ZonMw organiseert deze bijeenkomst om u wegwijs te maken in de hulpmiddelenzorg en in het doen van doelmatigheidsonderzoek. U bent van harte uitgenodigd.

U kunt zelf onderzoek initiëren door samen met partijen in het hulpmiddelenveld een onderzoeksvoorstel te schrijven. Het onderzoek moet gaan over de kosteneffectiviteit van hulpmiddelen en de (integrale) zorg die daarbij hoort. ZonMw stelt een stimuleringssubsidie beschikbaar voor het voorbereiden en uitvoeren van uw onderzoek.

Meedoen? Meld u dan hier aan vóór 17 november.

Na de bijeenkomst en aansluitend de netwerkborrel vinden plaats op vrijdag 24 november van 14.00 tot 17.00 bij NWO, Laan van Nieuw Oost Indië 300 in Den Haag.

Neem voor meer informatie of vragen contact op via hulpmiddelen@zonmw.nl.

Tips?

Heeft u een tip voor nieuws? Laat het ons weten via zvi@zonmw.nl.

Zorg voor innoveren poppetje