Nieuws

Omdenken en matchmaking bij PatiëntenTOP op 11 april

22-02-2017

Hoe kunnen zorgvernieuwers patiënten beter betrekken bij de ontwikkeling van hun innovatie en hoe kunnen patiënten duidelijker hun stem laten horen? Deze vragen staan 11 april centraal op de PatiëntenTOP: de gebruikers aan het stuur. In verschillende sessies wordt ingegaan op het perspectief van de zorgvernieuwer en die van de patiënt. Vervolgens proberen we deze zienswijzen aan elkaar te koppelen.

Omdenken

Tijdens deze bijeenkomst proberen we ‘om te denken’. Wat kan een patiënt bijvoorbeeld doen om zijn of haar stem beter te laten horen en wat zijn daarin tot nu toe knelpunten? Ook vanuit het perspectief van de zorgvernieuwer kan omdenken van pas komen. Wat als we nu alle protocollen loslaten?

Matchmaking

Met goede voorbeeldcases hopen we de deelnemers te inspireren. De bijeenkomst biedt daarnaast volop mogelijkheden voor netwerken en matchmaking. Welke zorgvernieuwer en patiënt passen bij elkaar en kunnen elkaar van dienst zijn?

Aanmelden

Aanmelden voor deze inspirerende TOP kan hier. Toegang is gratis! We zien u graag op dinsdag 11 april in de middag in het Muntgebouw in Utrecht!

Tips?

Heeft u een tip voor nieuws? Laat het ons weten via info@zorgvoorinnoveren.nl.

Zorg voor innoveren poppetje