Nieuws

Oproep: verzorg een workshop op AAL Forum in Denemarken

14-03-2019

Kun jij vertellen over digitale technologieën die gezond en actief leven stimuleren? Dan is AAL Europe naar jou op zoek. Van 23 tot 25 september vindt het AAL Forum 2019 plaats in Denemarken. AAL Europe zoekt mensen die een workshop of interactieve sessie willen verzorgen. Tot 25 maart kun je een voorstel indienen. 

Wat is het AAL forum?

Het AAL forum 2019 is een evenement dat in het teken staat van de praktische implementatie van digitale technologieën om het gezond en actief leven te stimuleren. Tijdens dit evenement kom je demonstraties tegen van AAL-oplossingen en zijn er interactieve en motiverende sessies en workshops over uiteenlopende thema's. Voor deze sessies en workshops nodigt AAL mensen uit om voorstellen in te dienen. Heb je een idee voor een workshop, dan moet het thema passen binnen de zes subthema’s die bij het AAL Forum aan bod komen. Denk aan 'succesful implementation', 'age-friendly societies' en 'seniors at the workplace'. 

Wat is AAL?

Active and Assisted Living (AAL) is een Europees stimuleringsprogramma. Mensen, bedrijven en organisaties werken hierin aan ICT-oplossingen die ouderen ondersteunen om zo lang mogelijk actief te zijn, sociaal verbonden te blijven en zelfstandig te wonen. 

Meer weten

Tips?

Heeft u een tip voor nieuws? Laat het ons weten via zvi@zonmw.nl.

Zorg voor innoveren poppetje