Nieuws

Terugblik: Life Sciences & Health publiek-private samenwerkingdag 2019

18-03-2019

Op donderdag 7 maart 2019 vond de vierde editie van de Life Sciences & Health publiek-private samenwerking dag plaats. ZonMw en Health~Holland organiseren samen dit evenement om publieke en private partijen samen te brengen en zo innovatie door co-creatie te stimuleren.

Deze vierde editie is succesvol verlopen met ruim 250 deelnemers. In de ochtend vonden programma's plaats die georganiseerd worden door de partijen Topsector Life Sciences & Health, Microplastics & Health en Create2Solve. De LSH PPS-dag zelf startte in de middag, met de uitreiking van de Medische Inspirator prijs werd uitgereikt - een intitiatief van ZonMw voor de meest inspirerende samenwerking tussen patiënt(vertegenwoordiger) en onderzoeker - en een verhaal van Lucien Engelen over patiëntbetrokkenheid in medisch wetenschappelijk onderzoek. De rest van de PPS-dag bestond uit workshops en een netwerkborrel.

Alles nog eens nalezen?

Wil je meer informatie over de afzonderlijke programma-onderdelen of de presentaties zien die zijn gehouden tijdens de LSH PPS dag? Bekijk het op de site van ZonMw.

Beeld: ZonMw.nl.

Tips?

Heeft u een tip voor nieuws? Laat het ons weten via zvi@zonmw.nl.

Zorg voor innoveren poppetje