Nieuws

V&VN eHealth scriptieprijs 2017: wie wordt de gelukkige

V&VN eHealth scriptieprijs 2017
09-10-2017

Nederlandse mbo, hbo en wo studenten die een scriptie hebben geschreven over eHealth konden die deze zomer weer opgeven voor de V&VN VZI eHealth Scriptieprijs.

Nederlandse mbo, hbo en wo studenten die een scriptie hebben geschreven over eHealth konden die deze zomer weer opgeven voor de V&VN VZI eHealth Scriptieprijs. De prijs wordt uitgereikt door platform V&VN om de toepassing van eHealth door verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen en verzorgenden te stimuleren, én om studenten uit te dagen de meerwaarde van deze innovaties te onderzoeken. De scriptieprijs wordt mede mogelijk gemaakt door ZonMw.

Alle ingezonden scripties zijn inmiddels beoordeeld. Daarbij is gekeken naar het innovatieve karakter, de meerwaarde voor de patiënt en de praktische toepasbaarheid. De achtkoppige jury, met daarin onder anderen Inge Valstar (ZonMw), Johan Krijgsman (Inspectie voor de Gezondheidszorg) en Jaap Trappenburg (UMC Utrecht), nomineerde de vijf beste scripties van dit jaar. Weten welke? Bekijk hier de pitches!

De uiteindelijke winnaar ontvangt €1000 tijdens de verenigingsbijeenkomst van V&VN op 6 november in Zwolle. Wie dat wordt? Dat bepaal jij! Op de website van V&VN kun nog tot en met 31 oktober 2017 kun je stemmen op jouw favoriet.

Kijk voor meer informatie of om te stemmen op de website van V&VN

Onderwerp: Financiering

Tips?

Heeft u een tip voor nieuws? Laat het ons weten via zvi@zonmw.nl.

Zorg voor innoveren poppetje