Nieuws

Zvi en RVO op Health Valley Event 2018: Where people make the difference

13-03-2018

Donderdag 15 maart is het Health Valley Event (HVE) in Nijmegen. Een dag speciaal voor mensen die het verschil maken in de zorg.

Zorg voor innoveren is samen met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) ook aanwezig op het event.

Op het Health Valley Event maken zorgvernieuwers kennis met de nieuwste trends en ontwikkelingen in Life Sciences & Health én met de mensen daarachter. Er zijn inspirerende innovaties, interessante keynotes, themasessies, een Investor’s Lounge en heel veel inspirerende sprekers uit alle hoeken van het veld. Keynote sprekers zijn prof. dr. Hans Clevers (Universiteit Utrecht), prof. dr. Angela Maas (Radboudumc) en mr. drs. Herna Verhagen (PostNL).

Health Deals

Ook zal secretaris-generaal Erik Gerritsen van VWS vertellen wat de overheid doet aan het stimuleren van zorginnovatie.  Welke instrumenten heeft de overheid tot haar beschikking? En wat kunnen de samenwerkingsovereenkomsten tussen overheid en (private) partners, de zogeheten Health Deals, daarin betekenen? Bij de stand van Zorg voor innoveren en RVO.nl kun je terecht voor informatie over Health Deals. Wij zijn te vinden op standnummer 55 op de eerste verdieping. We hopen je daar te zien!

Bekijk het voorlopige programma en de volledige lijst met sprekers op de website.

Wil je erbij zijn? Aanmelden kan hier!

Tips?

Heeft u een tip voor nieuws? Laat het ons weten via zvi@zonmw.nl.

Zorg voor innoveren poppetje