Over ons

Over ons

Zorg voor innoveren is een samenwerking tussen vier overheidspartijen: Zorginstituut Nederland, de Nederlandse Zorgautoriteit, het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en ZonMw.

Samen wijzen wij zorgvernieuwers de weg door informatie te bieden over innoveren in de zorg en te helpen waar nodig. Informatie over uiteenlopende onderwerpen vindt u in onze kennisbank. We organiseren netwerkbijeenkomsten zoals Innovatiecafés en beantwoorden vragen die binnenkomen bij ons digitale loket.

Weten wat Zorg voor innoveren voor u kan doen? Klik op onderstaande afbeelding voor de animatievideo:

                                                         

Partners

Ook andere organisaties houden zich bezig met innovatie in de zorg. Door samen te werken kunnen we de zorgvernieuwer nog beter van dienst zijn.

> Klik hier voor een overzicht van onze partners.

Activiteiten

Hieronder vind je een overzicht van onze activiteiten.

Zorg voor innovatie informeert je over hoe je jouw innovatie snel kunt toepassen en hoe wij je daarbij kunnen helpen.

Heb je een vraag? Of loop je ergens tegenaan? Deskundigen van het Zorginstituut Nederland, de Nederlandse Zorgautoriteit, het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en ZonMw denken met u mee en geven antwoord. Als dat nodig is worden daarbij externe organisaties ingeschakeld. Met het contactformulier kunt je jouw vraag aan ons stellen.

Praktische informatie over belangrijke onderwerpen en antwoorden op je vragen over het zorginnovatieproces willen we met je delen. Dat doen we door de informatie te bundelen in de Kennisbank.

Zorg voor innoveren brengt GIDS'en uit met daarin een belangrijk onderwerp voor de zorgvernieuwer uitgelicht. Download de GIDSen (PDF) via onderstaande links:

Onze nieuwsbrief houd je op de hoogte van het laatste nieuws over zorginnovatie. We gaan over naar een nieuw systeem. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

Zorg voor innoveren organiseert een paar keer per jaar een netwerkbijeenkomst. Daar bespreken we actuele thema’s en casussen op het gebied van zorginnovatie. De bijeenkomsten bieden volop gelegenheid met elkaar in discussie te gaan, ervaringen te delen en te netwerken.

Op onze LinkedIn-groep kun  je jouw eigen nieuws en wetenswaardigheden met je collega’s delen en bespreken.

Zorg voor innoveren poppetje