Stel je vraag

Stel je vraag

Heb je na het bekijken van onze website nog een vraag en staat het antwoord niet tussen de veelgestelde vragen?

Zorg voor innoveren staat klaar om je te helpen! Met behulp van onderstaand formulier kun je contact met ons opnemen. Jouw vraag wordt uitgezet bij deskundigen van het Zorginstituut Nederland, de NZa, het ministerie van VWS en ZonMw. Indien nodig consulteren wij hierbij ons netwerk van andere organisaties en instanties.

Voor een goede en snelle beantwoording van je vraag verzoeken we je om zo veel mogelijk relevante details te vermelden (bijvoorbeeld welk type innovatie het betreft of de fase waarin het initiatief zich bevindt, bijvoorbeeld startfase of opschaling). Het doorgeven van je telefoonnummer is niet verplicht, maar helpt het contact te versnellen mocht het nodig zijn om je vraag verder te verhelderen.

Na het inzenden van je vraag krijg je per mail een automatische ontvangstbevestiging, waarna we je binnen maximaal tien werkdagen een antwoord geven op de vraag. Mocht het antwoord meer tijd vergen dan nemen we binnen deze termijn contact op om je hiervan op de hoogte te stellen.

Wil je liever telefonisch contact opnemen om je vraag te bespreken dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt ons bereiken via +31 70 349 54 73 (let op: dit is een telefoonnummer van ZonMw. Geef aan dat je belt voor Zorg voor innoveren, dan word je doorgeschakeld naar de juiste persoon).

 

Informatie over de verwerking van je persoonsgegevens

Zorg voor innoveren gebruikt persoonsgegevens die via deze site worden verstrekt enkel voor het doel waarvoor ze zijn achtergelaten, namelijk het beantwoorden van vragen. Hierbij kan het voorkomen dat wij gegevens doorsturen naar deskundigen van onze partnerorganisaties wanneer dat nodig is ter beantwoording van de vragen. Meer informatie over de manier waarop wij persoonsgegevens verwerken kun je vinden via de Privacy link onderaan de pagina. 

Contactformulier

Stel uw vraag
Velden met * zijn verplicht.
Zorg voor innoveren poppetje