Zorg voor innoveren

Welke ondersteuning biedt Zorg voor innoveren?

Zorg voor innoveren wijst zorgvernieuwers de weg door informatie te bieden over innoveren in de zorg en te helpen waar mogelijk. Informatie over uiteenlopende onderwerpen vind je in onze kennisbank. We organiseren netwerkbijeenkomsten en beantwoorden vragen die binnenkomen bij ons loket. In deze introductiefilm (2 min.) leggen we uit hoe we zorgvernieuwers verder ondersteunen. 

Welke ondersteuning biedt Zorg voor innoveren niet?

Zorg voor innoveren biedt geen hulp bij het vinden van financiële ondersteuning (bijvoorbeeld schrijven van een subsidieaanvraag).

Kan Zorg voor innoveren mij adviseren over mijn innovatie?

We denken graag met je mee. Zorg voor innoveren is een wegwijzer: we helpen je (weer) op weg. Neem contact op met ons via het contactformulier en geef aan waarvoor je advies zoekt. Formuleer jouw vragen zo concreet mogelijk.

Is de informatie op de website actueel?

Wij doen ons best om de website zo actueel mogelijk te houden. Bij nieuwsberichten zie je wanneer deze geplaatst zijn. In de kennisbank kun je zien wanneer de inhoud het laatst is bijgewerkt. Minimaal twee keer per jaar wordt alle informatie grondig bekeken en indien nodig geactualiseerd.

Ik wil graag in gesprek met het Zorginstituut Nederland / de Nederlandse Zorgautoriteit / het ministerie van VWS / ZonMw. Is dit mogelijk?

Neem contact op via het contactformulier. Leg daarbij goed uit wat je wilt bespreken. Zorg voor innoveren neemt vervolgens contact met je op over de mogelijkheden.

Ik zoek een spreker voor een bijeenkomst.

Laat ons via het contactformulier weten wat je zoekt: voor welke bijeenkomst, waarover, heb je al iemand op het oog? Dan kijken we hoe we je verder kunnen helpen.

Ik wil met Zorg voor innoveren samenwerken.

Neem contact op via het contactformulier. Leg uit waarom en op welke manier je wilt samenwerken. Wij nemen dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Het lukt niet om mij aan te melden voor de nieuwsbrief/bijeenkomst.

Neem contact op via het contactformulier. Wij melden je dan alsnog aan en/of kijken waarom het niet lukt om je aan te melden.

Ik heb een suggestie voor de website van Zorg voor innoveren.

Wat fijn dat je meedenkt! Stuur jouw suggestie via het contactformulier.