Zorg voor innoveren

Welke ondersteuning biedt Zorg voor innoveren?

Zorg voor innoveren wijst zorgvernieuwers de weg door informatie te bieden over innoveren in de zorg en te helpen waar mogelijk. Informatie over uiteenlopende onderwerpen vind je in onze kennisbank. We organiseren netwerkbijeenkomsten en beantwoorden vragen die binnenkomen bij ons loket. In deze introductiefilm (2 min.) leggen we uit hoe we zorgvernieuwers verder ondersteunen. 

Welke ondersteuning biedt Zorg voor innoveren niet?

Zorg voor innoveren biedt geen hulp bij het vinden van financiële ondersteuning (bijvoorbeeld schrijven van een subsidieaanvraag).

Kan Zorg voor innoveren mij adviseren over mijn innovatie?

We denken graag met je mee. Zorg voor innoveren is een wegwijzer: we helpen je (weer) op weg. Neem contact op met ons via het contactformulier en geef aan waarvoor je advies zoekt. Formuleer jouw vragen zo concreet mogelijk.

Ik wil graag in gesprek met het Zorginstituut Nederland / de Nederlandse Zorgautoriteit / het ministerie van VWS / RVO / ZonMw. Is dit mogelijk?

Neem contact met ons op via het contactformulier. Leg daarbij goed uit wat je wilt bespreken. Zorg voor innoveren neemt vervolgens contact met je op over de mogelijkheden.

Heb je een andere praktische vraag, zoals:

  • Ik zoek een spreker voor een bijeenkomst.
  • Ik wil met Zorg voor innoveren samenwerken.
  • Ik heb een suggestie voor de website van Zorg voor innoveren.
  • Het lukt niet om mij aan te melden voor de nieuwsbrief/bijeenkomst.

Neem dan contact op via het contactformulier. Leg je vraag, opmerking of probleem daarin goed uit. Wij nemen dan contact met je op met een passend antwoord.