Advies op maat

Als je wil innoveren in de zorg, dan kun je vragen hebben of knelpunten tegenkomen. Stel je vraag aan ons en wij helpen je graag op weg.

Met deze vragen of knelpunten kan je terecht bij Zorg voor innoveren, hier krijg je advies op maat. Zorg voor innoveren bestaat uit vijf partners en elke vraag die binnenkomt wordt aan deze partners voorgelegd. Wij geven je antwoord op maat en tips hoe je verder kan. Mochten we je zelf niet verder kunnen helpen dan ontvang je de contactgegevens van iemand die dat wel kan. Op deze manier word je binnen het loket altijd verder geholpen!

Telefoon

Wil je graag telefonisch contact? Dan kun je ons bellen op 070-3495004 op werkdagen tussen 09.00-17.00 uur.

Consult

Tijdens het maandelijks consult helpen de adviseurs van Zorg voor innoveren in een persoonlijk gesprek zorgvernieuwers op weg in hun implementatieproces, bieden ze adviezen voor complexe vraagstukken en denken ze samen na over een oplossing van problemen in het zorginnovatieproces. Het startpunt van het consult is een duidelijke probleemvraag die meerdere aspecten van het zorginnovatieproces behelst. Tijdens het consult zijn de partners van Zorg voor innoveren aanwezig en worden relevante andere partijen uitgenodigd. Zorg voor innoveren bepaalt of je wordt uitgenodigd voor dit consult.

Contactformulier

Stel je vraag
Informatie over de verwerking van je persoonsgegevens

Zorg voor innoveren verwerkt de persoonsgegevens die je ons verstrekt alleen om jouw bericht in behandeling te kunnen nemen en je te informeren over de afhandeling.

Akkoordverklaring(verplicht)

Bewaar je vraag goed

Voor een goede en snelle beantwoording van je vraag verzoeken we je om zo veel mogelijk relevante details te vermelden. Wij vragen om je telefoonnummer zodat we snel contact kunnen opnemen, mocht het nodig zijn om je vraag verder te verhelderen.

We vragen je om je ingestuurde vraag goed te bewaren. Op die manier kunnen we je binnen maximaal 10 werkdagen snel opweg helpen. Mocht het antwoord meer tijd vergen dan nemen we binnen deze termijn contact op om je hiervan op de hoogte te stellen.