Heb jij als zorginnovator te maken met de Medical Device Regulation (MDR) of de In Vitro Diagnostic Regulation (IVDR)? Ben je benieuwd aan welke regels je moet voldoen met jouw zorginnovatie? En welke hulpmiddelen kun je hiervoor inschakelen? Kom naar het MDR evenement en krijg antwoord op deze vragen. Zorg voor innoveren organiseert deze bijeenkomst voor alle betrokken stakeholders. In Nederland en daarbuiten. Publiek of privaat.

Wat is de uitdaging?

De dynamiek in het zorglandschap voor zorginnovatoren, met name op het gebied van medical devices, is intens. Niet alleen ondernemers, maar ook experts en potentiƫle partners, zoals ziekenhuizen, patiƫntenorganisaties en verzekeraars kunnen niet wachten om duurzame toepassingen in te zetten en te borgen. Samen kunnen we deuren openen naar nieuwe kansen, partnerships en kennisdeling.

Wat gaan we doen?

We gaan in op de laatste ontwikkelingen rond de Europese MDR/IVDR regelgeving en de impact hiervan op de beslissingen van ondernemers, zorgaanbieders, investeerders en beleidsmakers: Wat is de potentiƫle collectieve waarde die we kunnen leveren als het gaat om duurzame gezondheids- en zorginnovaties? Welke rol spelen medical devices hierin? Aan welke regels moeten we dan voldoen? Hoe kan ik die toepassen bij mijn ontwikkelingen? Welke hulpmiddelen zijn ervoor beschikbaar? En we gaan spijkers met koppen slaan om een gezonde toekomst waar te maken.

Waar moet je concreet aan denken?

Met andere woorden: tijd voor actie!

Waar en wanneer?

Let op: aanmelden is nog niet mogelijk. De sprekers worden binnenkort bekendgemaakt. Houd hiervoor onze nieuwsbrief en LinkedIn in de gaten.