Team

Het Zorg voor innoveren team

Wij zijn een divers en enthousiast team dat voor jou klaarstaat. Of het nu gaat om advies, informatie of verbinding. Onze kracht ligt in onze mix van ervaring, kennis en motivatie.

Anke Snijder
Programmamanager
Floor Klop
Programmasecretaris
Leo Jetten
Senior programmamanager
Rosa Tettero
Communicatieadviseur
Luc van den Abeelen
Communicatiemedewerker
Conny Buijs
Senior programma assistent
Leticia de Bruijn
Programma assistent
Hans Ossebaard
Strategisch adviseur Zorginstituut Nederland
Marlies Kamp
Programmamanager VWS
Tonnie Rijkers
Adviseur RVO
Bob Tieke
Beleidsmedewerker Nederlandse Zorgautoriteit

Anke Snijder

Programmamanager
Heb je een vraag en neem je contact met ons op via het adviesloket? Dan is Anke onze enthousiaste expert die jou graag te woord staat. Zij is de spin in het web als het gaat om het verbinden met de juiste partijen. Naast het managen van ons adviesloket zul je haar regelmatig zien op evenementen om te praten over bijvoorbeeld financieringsmogelijkheden bij Zorg voor innoveren of daarbuiten. Anke zorgt ervoor dat onze subsidieoproepen zoals de Implementatie- en opschalingscoaching helemaal op rolletjes lopen.

Floor Klop

Programmasecretaris
Floor houdt zich met meerdere taken tegelijk bezig. Ze houdt een oogje in het zeil als het gaat om de monitoring van de projecten van onze Implementatie- en opschalingscoaching subsidieregeling. Daarnaast bereidt ze samen met de managers de subsidieoproepen voor en beoordeelt ze de aanvragen die bij ons binnenkomen. Je kan haar aan de lijn krijgen als je met een vraag zit of je krijgt van haar antwoord op je vraag via ons mailadres. Floor helpt mee met de netwerkbijeenkomsten en ook op externe bijeenkomsten kun je Floor tegenkomen, ze staat altijd open voor een praatje!

Leo Jetten

Senior programmamanager
Leo is onze senior programmamanager met een medische achtergrond. Hij beschikt over uitgebreide management- en advieservaring op het gebied van ICT, medische technologie en proces- en cultuurveranderingen in relatie tot nieuwe diensten in de gezondheidszorg en andere maatschappelijke sectoren. Zijn expertise ligt op het gebied van geneeskunde, medische informatisering en strategie. Leo is onze netwerker, je zult hem tegenkomen op verschillende congressen als gast of spreker en hij geeft bij Zorg voor innoveren advies aan zorginnovatoren.

Rosa Tettero

Communicatieadviseur
Rosa is de creatieve coördinator van alle communicatieactiviteiten bij Zorg voor innoveren. Zij zet zich dagelijks in voor onder andere de informatievoorziening via de website, social media, de Zorg voor innoveren podcast, content, vormgeving, externe evenementen en de nieuwsbrief. Ook organiseert ze onze innovatiecafés en het matchingevent. Verder adviseert ze graag over hoe vormen van communicatie verbeterd kunnen worden.

Luc van den Abeelen

Communicatiemedewerker
Heb je onze podcast beluisterd? Dan heb je Luc vast gehoord! Luc is onze bevlogen host. Maar naast een prettige stem heeft hij ook een snelle pen. Luc is degene die content creëert voor onze website. Heb je subsidie bij ons aangevraagd? Dan is er kans dat Luc je uitnodigt om jouw mooie project in de spotlight te zetten. Hij maakt van jullie gesprek vervolgens en mooi verhaal dat we delen via onze website, social media en nieuwsbrief. Naast lettertjes, heeft hij oog voor vormgeving.

Conny Buijs

Senior programma assistent
Conny is onze vrolijke ondersteuning voor heel veel zaken: van agendabeheer, projectondersteuning, het voorbereiden van (online) brieven, offertes, rapporten en effectief informatie- en dossierbeheer. Neem je telefonisch of per e-mail contact met ons op? Dan is het niet vreemd als je haar naam voorbij ziet komen. Hetzelfde geldt voor de communicatie rondom subsidieoproepen.

Leticia de Bruijn

Programma assistent
Samen met Conny maakt Leticia deel uit van onze programma ondersteuning. Dat zorgt voor een goede wisselwerking. Ze is nieuwsgierig, doelgericht en creatief en denkt graag mee als het gaat om nieuwe oplossingen met betrekking tot projectondersteuning. Ook Leticia is altijd druk in de weer als er een subsidieoproep aankomt. Van voorbereiding tot communicatie en het managen van eindverslagen – van A tot Z is ze betrokken. Wist je dat zo ons ook graag verblijdt met taart?

Hans Ossebaard

Strategisch adviseur Zorginstituut Nederland
Zorginstituut Nederland is een overheidsorganisatie met als belangrijkste taak het samenstellen van het basispakket van de zorgverzekering. Het Zorginstituut maakt ingewikkelde, maar noodzakelijke keuzes om ervoor te zorgen dat iedereen in Nederland goede zorg kan krijgen. Hans zet zich daar voor in, èn voor Zorg voor innoveren vooral waar het gaat om innovaties die de ecologische voetafdruk van de zorg verminderen. Passende zorg is tenslotte ook: duurzame zorg.

Marlies Kamp

Programmamanager VWS
Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is onze opdrachtgever. Marlies is programmamanager en stemt met ons de programmering voor Zorg voor innoveren af. Ze heeft kennis over randvoorwaarden die voor opschaling relevant zijn zoals digitale vaardigheden, (voorbeelden van) hybride en digitale zorgprocessen, financiering en monitoring.

Tonnie Rijkers

Adviseur RVO
Tonnie werkt als adviseur bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en is met name betrokken bij regelingen gerelateerd aan gezondheid of zorg. Haar hoofdtaak ligt bij EU-aanvragen. Als National Contact Point voor Horizon Europe adviseert ze potentiële aanvragers (academia, onderzoeksinstellingen, bedrijven). Naast Europese programma’s schakelen we Tonnie’s kennis en contacten in als we vragen krijgen over onderwerpen als publiek-private samenwerking, financieringsvragen en internationaal innoveren.

Bob Tieke

Beleidsmedewerker Nederlandse Zorgautoriteit
De NZa helpt zorginnovatoren op weg en wijst graag op de ruimte voor innovatie in de bestaande regels. Of ze ontwikkelen samen met zorginnovatoren nieuwe (experimentele) innovatieve zorgprestaties. Bob is beleidsmedewerker bij de directie Regulering en plaatsvervangend projectleider Beleidsregel innovatie. Wij schakelen zijn advies in als we vragen krijgen over bekostiging van innovatieve zorg.