Team

Het Zorg voor innoveren team

Wij zijn een divers en enthousiast team dat voor jou klaarstaat. Of het nu gaat om advies, informatie of verbinding. Onze kracht ligt in onze mix van ervaring, kennis en motivatie.

Anke Snijder

Programmamanager
Anke is de spin in het web als het gaat om het verbinden met de juiste partijen. Naast het managen van ons adviesloket zul je haar regelmatig zien op evenementen om te praten over bijvoorbeeld financieringsmogelijkheden bij Zorg voor innoveren of daarbuiten. Anke zorgt ervoor dat onze subsidieoproepen zoals de Implementatie- en opschalingscoaching helemaal op rolletjes lopen.

Conny Buijs

Senior programma assistent
Conny is onze vrolijke ondersteuning voor heel veel zaken: van agendabeheer, projectondersteuning, het voorbereiden van (online) brieven, offertes, rapporten en effectief informatie- en dossierbeheer. Neem je telefonisch of per e-mail contact met ons op? Dan is het niet vreemd als je haar naam voorbij ziet komen. Hetzelfde geldt voor de communicatie rondom subsidieoproepen.

Karin Verouden

Communicatieadviseur
Karin coördineert de communicatieactiviteiten van Zorg voor innoveren. Hoewel contentcreatie echt haar ‘ding’ is, duikt ze ook graag in de statistieken. Zo kunnen we kijken of onze content aansluit op jouw interesses. Daarnaast zorgt Karin ervoor dat de informatie in onze kennisbank actueel is en organiseert ze onze innovatiecafés en matchingevents.

Leo Jetten

Senior programmamanager
Leo is onze senior programmamanager met een medische achtergrond. Hij beschikt over uitgebreide management- en advieservaring op het gebied van ICT, medische technologie en proces- en cultuurveranderingen in relatie tot nieuwe diensten in de gezondheidszorg en andere maatschappelijke sectoren. Zijn expertise ligt op het gebied van geneeskunde, medische informatisering en strategie. Leo is onze netwerker, je zult hem tegenkomen op verschillende congressen als gast of spreker en hij geeft bij Zorg voor innoveren advies aan zorginnovatoren.

Leticia de Bruijn

Programma assistent
Samen met Conny maakt Leticia deel uit van onze programma ondersteuning. Dat zorgt voor een goede wisselwerking. Ze is nieuwsgierig, doelgericht en creatief en denkt graag mee als het gaat om nieuwe oplossingen met betrekking tot projectondersteuning. Ook Leticia is altijd druk in de weer als er een subsidieoproep aankomt. Van voorbereiding tot communicatie en het managen van eindverslagen – van A tot Z is ze betrokken. Wist je dat zo ons ook graag verblijdt met taart?

Lieke Numan

Programmamanager
Met haar achtergrond in Technische Geneeskunde en ervaring als onderzoeker op de cardiologie afdeling weet Lieke hoe je de verbinding maakt tussen (technische) innovaties en toepassing in de gezondheidszorg. Ze is een echte teamplayer en vindt het leuk om mensen te verbinden. Lieke zorgt ervoor dat onze subsidieoproepen soepel verlopen.

Luc van den Abeelen

Communicatiemedewerker
Heb je onze podcast beluisterd? Dan heb je Luc vast gehoord! Luc is onze bevlogen host. Maar naast een prettige stem heeft hij ook een snelle pen. Luc is degene die content creëert voor onze website. Heb je subsidie bij ons aangevraagd? Dan is er kans dat Luc je uitnodigt om jouw mooie project in de spotlight te zetten. Hij maakt van jullie gesprek vervolgens en mooi verhaal dat we delen via onze website, social media en nieuwsbrief. Naast lettertjes, heeft hij oog voor vormgeving.

Madelein Sleijster

Senior programmamanager
Madelein heeft Biomedische Wetenschappen gestudeerd en uitgebreide ervaring als adviseur en netwerker vanuit een medisch wetenschappelijke functie binnen de farmaceutische sector. Madelein is onze coördinator en nauw betrokken bij de opzet en uitvoering van de subsidierondes. Madelein adviseert zorginnovatoren op een oplossingsgerichte, pragmatische manier en is als netwerker aanwezig op bijeenkomsten.

Sayesha Kichari

Communicatiemedewerker
Een van de collega’s die de content voor Zorg voor innoveren verzorgt, is Sayesha. Zij is verantwoordelijk voor het schrijven van de teksten die je op de website, LinkedIn en in de nieuwsbrief kunt lezen. Sayesha is niet alleen een goede schrijver, maar ook een expert in het gebruik van systemen om de content te publiceren op onze verschillende communicatiekanalen. Daarnaast heeft ze een passie voor het organiseren van evenementen en draagt ze graag bij aan verschillende projecten met haar creatieve ideeën.

Thomas van der Horst

Programmasecretaris
Thomas heeft een achtergrond in de gezondheids- en innovatiewetenschappen. Hij is betrokken bij het adviesloket en de Implementatie- en opschalingscoaching subsidieregeling. Samen met zijn collega’s behandelt hij de binnengekomen vragen van zorginnovatoren. Daarnaast beoordeelt Thomas de subsidieaanvragen en monitort hij de lopende projecten. Je kan hem vinden bij bijeenkomsten waar hij je graag te woord staat.

Robin Toorneman

Senior Adviseur Zorginnovaties Zorginstituut Nederland
Zorginstituut Nederland is een overheidsorganisatie met als belangrijkste taak het samenstellen van het basispakket van de zorgverzekering. Het Zorginstituut maakt ingewikkelde, maar noodzakelijke keuzes om ervoor te zorgen dat iedereen in Nederland goede zorg kan krijgen. Robin houdt zich bezig met beleids- en pakketvraagstukken omtrent innovatieve medische technologie en digitale zorg. Als voormalig ondernemer en consultant heeft Robin diepgaande kennis op het gebied van market access, vergoedingsvragen en opschaling van zorginnovaties.

Marlies Kamp

Programmamanager VWS
Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is onze opdrachtgever. Marlies is programmamanager en stemt met ons de programmering voor Zorg voor innoveren af. Ze heeft kennis over randvoorwaarden die voor opschaling relevant zijn zoals digitale vaardigheden, (voorbeelden van) hybride en digitale zorgprocessen, financiering en monitoring.

Willemien Alting

Beleidsmedewerker Nederlandse Zorgautoriteit
Willemien is beleidsmedewerker bij de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), bij de directie Regulering. De NZa stelt prestaties (omschrijvingen van behandelingen) vast waarmee zorgaanbieders geleverde zorg kunnen declareren bij de zorgverzekeraar, het zorgkantoor of bij de patiënt. In de NZa-regels is al veel ruimte voor innovatie. Daarnaast bestaat de mogelijkheid een experiment te starten onder de Beleidsregel Innovatie voor kleinschalige experimenten. Wij vragen Willemien om advies wanneer we vragen krijgen over de bekostiging van innovatieve zorg

Tonnie Rijkers

Adviseur RVO
Tonnie werkt als adviseur bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en is met name betrokken bij regelingen gerelateerd aan gezondheid of zorg. Haar hoofdtaak ligt bij EU-aanvragen. Als National Contact Point voor Horizon Europe adviseert ze potentiële aanvragers (academia, onderzoeksinstellingen, bedrijven). Naast Europese programma’s schakelen we Tonnie’s kennis en contacten in als we vragen krijgen over onderwerpen als publiek-private samenwerking, financieringsvragen en internationaal innoveren.