Task Force Health Care

De Task Force Health Care (TFHC), het platform voor de Nederlandse Life Sciences & Health (LSH) sector, zet zich in om de internationale gezondheidszorg te verbeteren door de juiste mensen met elkaar in contact te brengen. Dat kan dus erg handig zijn wanneer jij de stap naar het buitenland zet.

Al meer dan 20 jaar ondersteunt de TFHC Nederlandse bedrijven, kennisinstellingen, NGO’s en de overheid bij het internationaliseren en exporteren van innovatie. De ondersteuning bestaat uit het voorzien van marktinformatie, identificeren en opvolgen van kansen en advisering. De afgelopen 5 jaar hebben zij meer dan 85 activiteiten georganiseerd in meer dan 30 landen. Zo hebben zij meer dan 1.000 Nederlandse organisaties verbonden met meer dan 10.000 internationale beslissers in de gezondheidszorg sector. Kijk voor meer informatie en contact op de website van TFHC.

Tot slot is de TFHC ook initiatiefnemer en uitvoerder van de Health-Holland Guide, het meest ingezette- en gebruikte internationale promotiemiddel van de Topsector Life Sciences & Health. Bekijk die ook zeker even!