Filteren

Agenda type
Organisator
12
sep
Opening subsidieregelingZorg voor innoveren
Ronde 2 Implementatie- en opschalingscoaching Ouderen Thuis
De subsidieregeling Implementatie- en opschalingscoaching Ouderen Thuis wil bijdragen aan het beter, sneller en duurzamer implementeren en opschalen van zorginnovaties. Die innovaties maken het voor ouderen mogelijk langer zelfstandig thuis te wonen.
12 september t/m 31 oktober 2023
14.00
27
sep
PresentatieAnderen
Workshop voor LSH en biotech ondernemers: 'How to give your business strategy an IP boost'
Je hebt de technologie op orde and het is tijd voor het uitrollen van jouw zorginnovatie. De volgende stap is het zoeken van investeerders. Hoe pak je dat aan? Deze workshop helpt je om een sterke strategie te schrijven en leert je over patentrecht.
27 september 2023
12.45
Biopartner 1 (auditorium) Leiden
3
okt
CongresAnderen
Symposium Subsidies en fondsen voor zorginnovatie
Je hebt een idee voor een zorginnovatie waarmee je de zorg kan verbeteren, opschudden en aanscherpen. Hoe bekostig je de weg naar verandering? Waar haal je startkapitaal vandaan, hoe toets je de haalbaarheid en hoe maak je budget vrij voor de impleme
3 oktober 2023
Jaarbeurs Utrecht
11
okt
MatchingeventZorg voor innoveren
Matchingevent voor zorginnovatoren
Samen met Zorginnovatie.nl organiseren we een tweede matchingevent voor zorginnovatoren. Het doel is jou in contact te brengen met relevante partijen die jou kunnen ondersteunen in de doorontwikkeling van jouw innovatie! Hier vind je alle informatie en het aanmeldformulier. Let op: vol = vol.
11 oktober 2023
15.00 - 18.00
Social Impact Factory Utrecht
30
nov
InnovatiecaféZorg voor innoveren
Innovatiecafé regionale samenwerking regio west
In 2023 geven wij aandacht aan regionale (domeinoverstijgende) innovatie en transformatie. Door het delen van kennis en ervaring willen wij een bijdrage leveren aan het door ontwikkelen en verder uitrollen van succesvolle zorginnovaties in andere regio’s.
30 november 2023
15.00 - 18.00
Tolhuistuin Amsterdam