Contact

Zorg voor innoveren helpt je graag op weg. Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. Dat kan telefonisch of via het contactformulier.

Telefoon

Wil je graag telefonisch contact? Dan kun je ons bellen op 070 349 5004.

Je kunt ook contact opnemen via het contactformulier. Dan wordt jouw vraag uitgezet bij deskundigen van het Zorginstituut Nederland, de NZa, het ministerie van VWS en ZonMw. Indien nodig consulteren wij hierbij ons netwerk van andere organisaties en instanties.

Contactformulier

Stel je vraag
Informatie over de verwerking van je persoonsgegevens

Zorg voor innoveren verwerkt de persoonsgegevens die je ons verstrekt alleen om jouw bericht in behandeling te kunnen nemen en je te informeren over de afhandeling.

Akkoordverklaring(verplicht)

Automatische ontvangstbevestiging

Voor een goede en snelle beantwoording van je vraag verzoeken we je om zo veel mogelijk relevante details te vermelden. Wij vragen om je telefoonnummer zodat we snel contact kunnen opnemen, mocht het nodig zijn om je vraag verder te verhelderen.

Na het inzenden van je vraag krijg je per mail een automatische ontvangstbevestiging. Binnen maximaal 10 werkdagen geven wij een antwoord op de vraag. Mocht het antwoord meer tijd vergen dan nemen we binnen deze termijn contact op om je hiervan op de hoogte te stellen.