Telefoon

Wil je graag telefonisch contact? Dan kun je ons bellen op 070 349 5004.

Je kunt ook contact opnemen via het contactformulier. Dan wordt jouw vraag uitgezet bij onze deskundigen van het Zorginstituut Nederland, de NZa, het ministerie van VWS, RVO en ZonMw. Indien nodig consulteren wij hierbij ons netwerk van andere organisaties en instanties.

Contactformulier

Informatie over de verwerking van jouw persoonsgegevens

Zorg voor innoveren verwerkt de persoonsgegevens die je ons verstrekt alleen om jouw bericht in behandeling te kunnen nemen en je te informeren over de afhandeling.

Toon extra informatie over de verwerking van jouw persoonsgegevens

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Zorg voor innoveren verwerkt de persoonsgegevens die je ons verstrekt alleen om jouw bericht in behandeling te kunnen nemen en je te informeren over de afhandeling.

Op welke manier worden je gegevens verwerkt?

Zorg voor innoveren verwerkt de persoonsgegevens die je ons verstrekt alleen om jouw bericht in behandeling te kunnen nemen en je te informeren over de afhandeling. Zorg voor innoveren deelt jouw gegevens niet met derden.

Hoelang bewaren wij jouw gegevens?

We bewaren persoonsgegevens tot één jaar na beantwoording van de vraag. Dat doen wij zodat we bijvoorbeeld een aanvulling kunnen geven op het gegeven antwoord, maar ook om je eventueel te kunnen uitnodigen voor een evaluatie. Na een jaar worden de gegevens vernietigd.

Wat zijn jouw rechten?

Meer informatie over jouw rechten vindt je op de pagina 'Privacy').

Automatische ontvangstbevestiging

Voor een goede en snelle beantwoording van je vraag verzoeken we je om zo veel mogelijk relevante details te vermelden. Wij vragen om je telefoonnummer zodat we snel contact kunnen opnemen, mocht het nodig zijn om je vraag verder te verhelderen.

Na het inzenden van je vraag krijg je per mail een automatische ontvangstbevestiging. Binnen maximaal 10 werkdagen geven wij een antwoord op de vraag. Mocht het antwoord meer tijd vergen dan nemen we binnen deze termijn contact op om je hiervan op de hoogte te stellen.