Op dinsdag 2 maart 2021 opent ronde 2 van de regeling Training tot digicoach. De vorige ronde was erg populair en het voucherplafond was snel bereikt. Wil je daarom je kansen vergroten op het doen van een succesvolle aanvraag? Lees dan snel wat de belangrijkste wijzigingen zijn in de regeling en wat je nu al kan doen om je aanvraag voor te bereiden. Ronde 2 is inmiddels vroegtijdig gesloten.

De Training tot digicoach is bedoeld om medewerkers uit de eigen organisatie op te leiden tot digicoach. Zij kunnen vervolgens collega’s met digitale vragen verder helpen en daarmee de digivaardigheid in de zorg vergroten.

Populaire regeling

Deze voucherregeling is ingericht op het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Per ronde is een maximum aantal vouchers beschikbaar, als dit voucherplafond is bereikt wordt de ronde (voortijdig) gesloten. We raden daarom iedereen aan om niet te wachten tot het laatste moment met aanvragen. 

Wat kan ik verwachten van ronde 2?

De subsidieoproep is op een aantal punten hetzelfde gebleven en op een aantal punten aangepast. Hieronder hebben wij alvast de belangrijkste aandachtspunten voor je op een rij gezet zodat jij je aanvraag al zo ver mogelijk kan voorbereiden:

  1. Wat gaat de rol van de digicoach zijn in de organisatie?
  2. Wat is de toegevoegde waarde van de digicoach?
  3. Hoe wordt de rol van de digicoach geborgd na de training?

Een volledig overzicht van alle voorwaarden vind je terug in de subsidieoproep die op 2 maart 2021 op de website van ZonMw wordt gepubliceerd. Vanaf dan kan worden ingediend tot 30 maart 2021, mits het voucherplafond niet eerder is bereikt. Ronde 2 is inmiddels vroegtijdig gesloten.

Wil je geen enkele update missen over onze regelingen? Volg ons dan op LinkedIn en schrijf jezelf in voor onze nieuwsbrief!