Tijdens de Slimme Zorg Estafette staan innovatie in de zorg, welzijn en preventie centraal. Met als doel om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Op donderdag 10 maart wordt de Slimme Zorg Estafette landelijk in een online bijeenkomst afgesloten. Tijdens deze bijeenkomst delen wij onze kennis en ervaring op het gebied van implementatie- en opschalingsprocessen in de zorg. Zien we je online?

Zorg voor Innoveren over implementeren

Van 15.30-16.00 uur vertelt Annemarie Penders hoe we je een stap verder kunnen helpen bij implementatie- en opschalingsprocessen in de zorg. Samen met de zorgondernemers van SecondMoov en TrueSim geven we voorbeelden, advies en vertellen we meer over de implementatie- en opschalingscoach.

De Slimme Zorg Estafette

De Slimme Zorg Estafette wordt georganiseerd in opdracht van het van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport (VWS). Op 27 januari is de Slimme Zorg Estafette van start gegaan en het eindigt op donderdag 10 maart tijdens de landelijke afsluiting van 15.00-16.40 uur. De afsluiting bestaat uit een gevarieerd online programma, waarin wordt teruggekeken maar vooral ook vooruit. Bijvoorbeeld naar welke nieuwe samenwerkingen er zijn ontstaan. En hoe een volgende stap gezet kan worden in het vernieuwen van de zorg.

Ben jij er ook bij?

Kijk voor meer informatie over het programma op de website van de Slimme Zorgestafette en meld je aan!