ZonMw heeft een digitaal magazine gelanceerd waarin vijf zorginnovatoren hun ervaringen, geleerde lessen en valkuilen delen bij de ontwikkeling van digitale oplossingen voor senioren. Deze innovatoren werken mee aan het internationale programma Active & Assisted Living (AAL). Ben je benieuwd welke inzichten zij tijdens hun innovatiereis hebben opgedaan? Laat je inspireren en bekijk het digitale magazine. 

Een goede kwaliteit van leven behouden, ook met eventuele geestelijke of lichamelijke beperkingen, hoe zorgen we daarvoor? Slimme technologie kan bijdragen, zodat ouderen langer zelfstandig en sociaal actief kunnen blijven. Maar om technologieën te ontwikkelen die aansluiten op de behoeften van senioren zijn er innovatoren nodig die meedenken over deze ontwikkeling. 

Geleerde lessen

In het nieuwe digitale magazine ‘Slimme technologie voor senioren’ delen vijf innovatoren, die betrokken zijn bij het AAL-programma, hun geleerde lessen over het innovatieproces. Leer van hun ervaringen!

Active & Assisted Living is een internationaal subsidieprogramma dat de ontwikkeling van ICT-oplossingen voor ouderen en hun omgeving stimuleert. ZonMw werkt hier met diverse partners aan mee. 

Bekijk het digitale magazine

Het digitale magazine ‘Slimme technologie voor senioren: op reis van idee naar oplossing’ is gelanceerd op 17 mei 2022. Je bekijkt het magazine op www.zonmw.nl.